Gezin met fietsen bij een kampvuur op het strand

Familievakantie in Zuid-Denemarken

Foto: James Cripps

Neem het gezin mee naar Sønderjylland en geniet van een vakantie met leuke ervaringen voor het hele gezin. Sønderjylland biedt een breed scala aan activiteiten en bezienswaardigheden die garanderen dat zowel kinderen als volwassenen een geweldige vakantie zullen hebben.

Overnachting

Als er kinderen op vakantie zijn, stelt dat wat eisen aan waar je overnacht. Misschien is het prettig om op een plek te zijn, waar er andere kinderen zijn, waar ze samen mee kunne spelen. Misschien is het prettig om je eigen bad en toilet te hebben? Overal in Sønderjylland kunt u er zeker van zijn dat u accommodaties vindt die passen bij de wensen en behoeften van uw gezin.

Heb je bijvoorbeeld een kampeervakantie overwogen?  Veel van de campings in de omgeving hebben speeltuinen, zwembaden en activiteiten voor de kinderen. Als kamperen niet voor uw gezin is, neem dan een kijkje bij enkele van de vele vakantiehuizen en vakantieoorden in Sønderjylland. Beide soorten overnachtingen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen.

Familie i vandrutsjebane i Enjoy Resorts, Marina Fiskenæs

Enjoy Resorts

Foto: Enjoy Resorts

Belevenissen

Of je nu kleine of grote kinderen op vakantie hebt in Sønderjylland, je kunt er zeker van zijn dat je leuke activiteiten voor hen vindt. 

Het wordt al snel onoverzichtelijk om de activiteiten te vinden die het beste bij uw gezin passen - omdat er zoveel is om uit te kiezen. Daarom hebben we de belevenissen hieronder onderverdeeld in verschillende thema's - natuur, actief, geschiedenis en binnen activiteiten. Hopelijk maakt dit het gemakkelijker om de juiste activiteiten voor uw gezin te vinden.

Als je het geluk hebt om Sønderjylland te bezoeken op een moment dat je Sønderjysk Kaffebord kunt ervaren, dan mag je het niet missen - we beloven dat het een ervaring is voor het hele gezin.

VR bumpercars i Universe Science Park

Universe Science Park

Foto: Universe Science Park

Natuurbelevenissen

Hier zijn heerlijke zandstranden en verfrissende zwem-meertjes. Hier zijn prachtige wandelroutes en mooie fietsroutes. Hier zijn diepe bossen en vlakke draslanden. Dezelfde natuur, die zo mooi kan zijn om naar te kijken, bevat ook een schat aan activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, zodat niemand zich hoeft te vervelen tijdens een vakantie in Sønderjylland.

Op booksonderjylland.dk kun je het hele jaar door kaartjes kopen voor een schat aan natuurbelevenissen. Als u Sønderjylland buiten het hoogseizoen bezoekt, mag u de zwarte zon en Oester Safari niet missen.

Active belevenissen

Als u en uw gezin op zoek zijn naar actieve ervaringen tijdens uw vakantie, is er genoeg gelegenheid voor in Sønderjylland. Hier zijn zowel wilde als gedurfde belevenissen voor de oudere kinderen, maar ook leuke activiteiten waar de kleinere kinderen aan mee kunnen doen.

Voor veel van de activiteiten kan je een kaartje kopen bij booksonderjylland.dk

Historische belevenissen

Bijna waar je ook naartoe gaat in Sønderjylland, je bent dicht bij de Deense geschiedenis. Door de eeuwen heen is het gebied het toneel geweest van woeste oorlogshandelingen en de tijd van veranderende verwantschap tussen Pruisen/ Duitsland en Denemarken heeft ook geresulteerd in een unieke geschiedenis.

Historische ervaringen hoeven niet saai en stoffig te zijn. In Sønderjylland is er een focus op interactieve ervaringen en activiteiten waarbij zowel volwassenen als kinderen betrokken zijn - je bent niet alleen een toeschouwer! Op booksonderjylland.dk kunt u kaartjes kopen voor rondleidingen en een schat aan andere historische ervaringen.

De campagne is gemaakt met steun van Danmarks Erhvervsfremmebestyrrelse

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch