Verder naar inhoud
Marsk Tower på Marsk Camp

Marsk Camp · Marsk Tower · Restaurant Marsk

Foto: Sarahinthegreen

Marsk Camp biedt unieke smaak- en natuurervaringen in het prachtige Nationaal Park Waddenzee, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Vanaf de Marsk Tower kun je zo ver kijken als het oog reikt en in alle richtingen vanaf de 25 meter hoge toren die zich naar de hemel slingert.

Naast de 25 meter hoge Marsk Tower bestaat het 12 hectare grote gebied rond het nieuwe monument van Sønderjylland uit luxe ingerichte glampingtenten en autocamper-plaatsen Marsk Camp, die plaats biedt aan maar liefst 126 campers. Daarnaast vind je er Restaurant Marsk, waar je zowel kunt genieten van lunch- als avondmenu, een ijshuis, een grote natuurspeeltuin en een prachtige 18 holes midgetgolfbaan.

Book online...

Ticket to Marsk Tower
Marsk Tower på Marsk Camp
Camper van pitches en glamping tents
Marsk Camp autocamperplads

Marsk Tower

Marsk Tower, de 25 meter hoge uitkijktoren, is ontworpen door de wereldberoemde architecten van Bjarke Ingels Group (BIG). De unieke constructie van de toren is gebaseerd op de natuur en het menselijk DNA. Met een hoogte van 36 meter boven de zeespiegel is de spiraalvormige toren een attractie die van vele kilometers afstand te zien is.

Met een unieke locatie in Hjemsted bij de stad Skærbæk, kunt u vanaf de Marsk-toren een kaartje hebben voor unieke natuurervaringen vanaf de eerste rij, met uitzicht op het drasland en het Nationaal Park Waddenzee, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bekend staat om zijn unieke natuur en spectaculaire dierenleven. Bij goed weer kunt u vanaf het grote uitkijkplatform helemaal naar Esbjerg, Sylt en Rømø kijken.

Marsk Tower på Marsk Camp
© Marsk Tower (2021) - Bjarke Ingels Group (BIG)Foto: Destination Sønderjylland
Marsk Tower på Marsk Camp
© Marsk Tower (2021) - Bjarke Ingels Group (BIG)Foto: Marsk Camp

Wat kunnen we je aanbieden?

De vier gebouwen met receptie, restaurant en ijshuis maken deel uit van het oorspronkelijke Hjemsted oudetijdspark. De gebouwen zijn modern ingericht met respect voor architectuur en oorsprong.  Zo stralen ze rustiekuit met natuurlijke materialen die een directe verbinding hebben met het drasland net daarbuiten.

Bij de receptie kunt u lokale specialiteiten, kunst en keramiek kopen, en ontspannen in de daarvoor bestemde lounge. Vanaf hier is er toegang tot Restaurant Marsk en het ijshuis, evenals directe doorgang naar het onderliggende terras met kruidentuin, speeltuin, en minigolfbaan.

Middag på Restaurant Marsk ved Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Bordopdækning på Restaurant Marsk ved Marsk Camp
Foto: Marsk Camp

Restaurant Marsk

Onze grote passie ligt in het creëren van smaakbelevenissen voor iedereen, en waar creativiteit en goed vakmanschap een belangrijke rol spelen bij het verkrijgen van het beste uit de ingrediënten van het seizoen. We werken actief om de verse ingredienten ten volle te benutten en voedselverspilling te minimaliseren.

Het eten is geïnspireerd op de Scandinavische keuken, met een vleugje Franse technieken. In Restaurant Marsk wordt het eten met liefde geserveerd, in de gezelligste omgeving.

Het is ook mogelijk om het geheel af te huren voor privéfeesten met ruimte voor ca. 70 gasten. Vanuit het restaurant is er, een echt goed uitzicht op de Marsh Tower en het moeras.

Autocampere på Marsk Camp
Foto: Marsk Camp
Glampingtelt på Marsk Camp
Foto: Marsk Camp

Marsk Glamping

Beleef een ervaring dicht bij de natuur, in onze luxe glamping tenten, die comfortabel en gezellig zijn ingericht met meubels, boxmatras, dekbedden, kussens en dekens, koelkast, servies en eigen terras met barbecue en tuinmeubelen.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven. Ga een versnelling terug. Ontspan en ervaar al het beste dat de natuur te bieden heeft.

Wanneer je kiest voor glamping bij Marsk Camp, krijg je meer dan alleen een luxe tent met toegang tot je eigen toilet en douche. Hier kunt u zich ook verheugen op unieke natuurbelevenissen in de moerassen en aan de Waddenzee.

Wij verheugen ons op jouw bezoek

Veel meer Sønderjylland...

VR bumpercars i Universe Science Park
Highlights van Sønderjylland
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Het unieke Sønderjylland
Welsmakende Waddenzee - Schapen op de dijk
Welsmakende Waddenzee
Ringrijden
In Sønderjylland gebeurt het
Natuurcentrum Tønnisgaard
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Kamp Frøslevlejren
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch