Kamperen met de tent

Slaap lekker in Sønderjylland

Hotel

Een welverdiende en goede vakantie draait ook om de plek waar je verblijft. Dat is waar je weer naartoe gaat na een lange dag vol mooie vakantiemomenten en waar je al die indrukken verwerkt op een manier die het beste bij jou past.

Misschien omringd door andere vrolijke vakantiegangers op de camping, of anders door lekker te ontspannen in het zwembad van het hotel.

Welk vakantieverblijf je ook kiest, één ding is altijd aanwezig: die bijzondere Zuid-Jutse gastvrijheid. Wij zijn namelijk echt blij met je bezoek. Op onze altijd open, positieve en informele Zuid-Jutse manier van doen, staan we klaar om jouw vakantie bij ons helemaal perfect te maken.

Kamperen

Foto: Niclas Jessen

Je bent niet ver van de natuur en de blauwe zee wanneer je een kampeervakantie in Sønderjylland houdt. De rust, het fluiten van de vogels en het kabbelen van de golven zullen iedere natuurliefhebber tevredenstellen, en dat zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten.

Enjoy Resorts

Foto: Enjoy Resorts

Je vindt Enjoy Resorts op het Waddeneiland Rømø en bij Marina Fiskenæs in Gråsten.

Hier kun je lichaam en ziel verwennen met allerlei activiteiten zoals golf, fitness, bowling, zwemparadijs, spa en wellness.

Feriepartner
Sydøstjylland

Foto: Colourbox

Bij Feriepartner MOB hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen in Zuidoost-Jutland, op Funen en de eilanden, evenals bij de Limfjorden.

Hotelverblijf

Hotels in Sønderjylland

In Sønderjylland vind je hotels naar alle wensen. Er zijn hotels met voldoende ruimte voor gezinnen met kinderen, maar je vindt ook kleine gezellige herbergen die ideaal zijn voor een romantisch weekendje weg.

Hotel Alsik

Hou je van hoge, glimmende gebouwen? Kom dan eens naar Sønderborg. De afgelopen jaren is er aan de haven een volledige nieuwe wijk gebouwd waar een groot nieuw hotel van 19 verdiepingen het meest in het oog springt.

Jachthavens

Alle jachthavens

In Sønderjylland vind je zowel havens in de buurt van steden als havens waar je omringd wordt door de mooie Zuid-Jutse natuur.

De havens van Sønderborg

Schippers uit Denemarken, Duitsland en Scandinavië leggen aan in de jachthaven van Sønderborg

De jachthaven van Aabenraa

Niet ver van het mooie oude stadscentrum van Aabenraa ligt een moderne en ruime jachthaven.

Jachthaven in Aarøsund

De marina en visserijhaven van Aarøsund liggen direct aan de Kleine Belt en zijn zeer populair.

Andere accommodaties

Bed & Breakfast

Vakantiehuizen

Appartementen

Shelters