VisitSønderjylland

Een welverdiende en goede vakantie draait ook om de plek waar je verblijft. Dat is waar je weer naartoe gaat na een lange dag vol mooie vakantiemomenten en waar je al die indrukken verwerkt op een manier die het beste bij jou past.

Misschien omringd door andere vrolijke vakantiegangers op de camping, of anders door lekker te ontspannen in het zwembad van het hotel.

Welk vakantieverblijf je ook kiest, één ding is altijd aanwezig: die bijzondere Zuid-Jutse gastvrijheid. Wij zijn namelijk echt blij met je bezoek. Op onze altijd open, positieve en informele Zuid-Jutse manier van doen, staan we klaar om jouw vakantie bij ons helemaal perfect te maken.

Je bent niet ver van de natuur en de blauwe zee wanneer je een kampeervakantie in Sønderjylland houdt. De rust, het fluiten van de vogels en het kabbelen van de golven zullen iedere natuurliefhebber tevredenstellen, en dat zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten.

Je vindt Enjoy Resorts op het Waddeneiland Rømø en bij Marina Fiskenæs in Gråsten.

Hier kun je lichaam en ziel verwennen met allerlei activiteiten zoals golf, fitness, bowling, zwemparadijs, spa en wellness.

Bij Feriepartner MOB hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen in Zuidoost-Jutland, op Funen en de eilanden, evenals bij de Limfjorden.