Verder naar inhoud
Sønderborg Lystbådehavn

Jachthavens in Sønderjylland

Foto: Sønderborg Lystbådehavn

Dankzij de lange kustlijn, de mooie fjorden en de geografische ligging is Sønderjylland een mekka voor pleziervaarders. Hier laten we een paar van de mooiste havens zien, maar onder aan de pagina staat een link naar alle jachthavens van Sønderjylland.

Lijst
Kaart

De havens van Sønderborg

Schippers uit Denemarken, Duitsland en Scandinavië leggen aan in de jachthaven van Sønderborg. Hier, bij de invaart naar Als Sund, zijn opvarenden dicht bij strand en stad, en de haven is een natuurlijk uitgangspunt om Sønderborg en zijn omgeving te ervaren.

Lees meer

De gezellige jachthaven van Aabenraa

Aabenraa is een van de oudste zeevaartssteden van Denemarken en op veel plekken in de stad zijn herinneringen te zien aan deze spannende geschiedenis als handelsstad in het tijdperk van de zeilschepen. Dat geldt in het bijzonder voor het oude middeleeuwse stadsdeel en voor Aabenraa Museum.

Lees meer

Idyllische Jachthaven in Aarøsund

De marina en visserijhaven van Aarøsund liggen direct aan de Kleine Belt en zijn zeer populair. Dit jaar wordt de bereikbaarheid voor sportvissers tot de pier van de haven verbeterd.

Lees meer

Dyvig - De mooi gelegen haven van Als

Dyvig Havn is een van de mooist gelegen havens van het land. Schippers kunnen kiezen tussen twee verschillende jachthavens.

Lees meer
Haderslev Havn Nord
Foto: COLOURBOX31043378

Haderslev Lystbådehavn Nord

In Denemarken zijn maar weinig fjorden zo mooi als Haderslev Fjord. Als je met je eigen boot vanaf de Kleine Belt door het fjord naar Haderslev vaart, kun je vijf kwartier genieten van prachtige natuur en schitterende landschappen.

Lees meer
Dyvig Havn
Foto: Dyvig Bro

Overzicht

Klik op de afbeelding voor een overzicht met alle jachthavens in Sønderjylland.

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Information

VisitSønderjylland © 2023
Dutch