Par holder efterårsferie i sommerhus på Rømø

Vakantiehuisjes in Sønderjylland

Foto: Destination Sønderjylland

Een vakantiehuisje huren met het gezin is iets speciaals en typisch Deens. En wanneer je een vakantiehuisje huurt in Sønderjylland, kun je er zeker van zijn dat je niet ver bent van alles wat je met een huisje associeert.

Je vindt hier namelijk mooie natuur met heel veel ruimte en goede fiets- en wandelpaden. Er zijn heerlijke stranden, gezellige stadjes en spannende ervaringen. Je bepaalt zelf het tempo en wat je wanneer wilt beleven.

Als je graag een vakantiehuisje wilt dat dicht bij het water ligt, zijn er mogelijkheden te over in Sønderjylland. Of je nou liever de woeste Noordzee of de kalme Oostzee hebt – er zijn heel veel vakantiehuisjes om uit te kiezen. Maar misschien zit je liever midden in de natuur van het binnenland? Zelfs dan is het niet ver rijden van een badstrand aan een van de kusten.

De Zuid-Jutse natuur iets heel bijzonders. Van het UNESCO-werelderfgoed van de Waddenzee en de brede zandstranden van Rømø in het westen tot de mooie tunneldalen, prachtige kustbossen en heldere fjorden in het oosten. Ga op een actieve ontdekkingstocht en ervaar de natuur en spannende geschiedenis van Sønderjylland van dichtbij.

In Sønderjylland vind je alles van grote tot kleine vakantiehuisjes, vakantiehuisjes met zwembad, vakantiehuisjes voor vissers, vakantiehuisjes voor als je een hond hebt – ja, vakantiehuisjes met alle voorzieningen die jij en je medereizigers nodig hebben. Klik op de verschillende verhuurders hieronder om het vakantiehuisje te vinden dat bij jou past.

We heten jullie van harte welkom in Sønderjylland!

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch