Verder naar inhoud
Vakantiepark

Vakantiehuisjes in Sønderjylland

Foto: Colourbox

Een vakantiehuisje huren met het gezin is iets speciaals en typisch Deens. En wanneer je een vakantiehuisje huurt in Sønderjylland, kun je er zeker van zijn dat je niet ver bent van alles wat je met een huisje associeert.

Je vindt hier namelijk mooie natuur met heel veel ruimte en goede fiets- en wandelpaden. Er zijn heerlijke stranden, gezellige stadjes en spannende ervaringen. Je bepaalt zelf het tempo en wat je wanneer wilt beleven.

Als je graag een vakantiehuisje wilt dat dicht bij het water ligt, zijn er mogelijkheden te over in Sønderjylland. Of je nou liever de woeste Noordzee of de kalme Oostzee hebt – er zijn heel veel vakantiehuisjes om uit te kiezen. Maar misschien zit je liever midden in de natuur van het binnenland? Zelfs dan is het niet ver rijden van een badstrand aan een van de kusten.

De Zuid-Jutse natuur iets heel bijzonders. Van het UNESCO-werelderfgoed van de Waddenzee en de brede zandstranden van Rømø in het westen tot de mooie tunneldalen, prachtige kustbossen en heldere fjorden in het oosten. Ga op een actieve ontdekkingstocht en ervaar de natuur en spannende geschiedenis van Sønderjylland van dichtbij.

In Sønderjylland vind je alles van grote tot kleine vakantiehuisjes, vakantiehuisjes met zwembad, vakantiehuisjes voor vissers, vakantiehuisjes voor als je een hond hebt – ja, vakantiehuisjes met alle voorzieningen die jij en je medereizigers nodig hebben. Klik op de verschillende verhuurders hieronder om het vakantiehuisje te vinden dat bij jou past.

We heten jullie van harte welkom in Sønderjylland!

Lijst
Kaart
Sol og Strand Als
Foto: VisitSønderborg

Sol og Strand Als

Sol og Strand offers holiday homes in all of Denmark and has more than 40 years of experience within holiday home rental and holiday experiences.

We know that your holiday is important – and we know ...

Lees meer
AC Feriehuse Als
Foto: VisitSønderborg

AC Feriehuse Als

Small firm, small cataloque, low costs. Low prices for good, well-appointed Holiday Cottages.

...personal service is our Philosophy.

Lees meer
Feriepartner MOB
Foto: VisitSønderborg

Feriepartner MOB

Are you looking for a holiday home on the island Als? At Feriepartner MOB, you can find the perfect holiday home to suit you and your family. We have a large selection of holiday homes on both sides o...

Lees meer
Holiday homes - Sønderby Strand Camping
Foto: VisitSønderborg

Holiday homes - Sønderby Strand Camping

Sønderby Strand Camping offers 5 bungalows for staying overnight.

All bungalows are only 5 min. walk from the campsite, where the facilities can be used.

They are all located in short distance from ...

Lees meer

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Dutch