Winkels in Borgen Shopping in Sønderborg

Borgen Shopping

Foto: Borgen Shopping

Welkom in een wereld vol inspiratie, mogelijkheden en ervaringen in het grootste winkelcentrum van Sønderjylland, Borgen Shopping.

Gelegen in het hart van Sønderborg is Borgen Shopping een haast verplichte stop bij een bezoek aan de stad. Borgen Shopping opende de deuren in het najaar van 2013 en sindsdien kunnen gasten op ontdekkingstocht gaan in tot wel 40 verschillende winkel, met alles van dames-, heren- en kinderkleding tot speciale artikelen en interieur.
 
Als je even pauze wilt houden tijdens het winkelen, kun je een hapje eten in een van de vele gelegenheden met uiteenlopende keuze. Proef bijvoorbeeld een stuk smørrebrød in restaurant Karikatur, geserveerd door de Deense kampioen smørrebrød van 2019. Bovendien is Kinorama, de grootste en modernste bioscoop van Sønderjylland, gevestigd in Borgen Shopping, voor films van eerste klasse. Borgen Shopping is met andere woorden "de stad in de stad", waar je alles kunt vinden wat je hartje begeert.

Mennesker på rulletrappen i Borgen Shopping i Sønderborg

Foto:Borgen Shopping

Jaarlijks wordt Borgen Shopping bezocht door ongeveer 3 miljoen mensen. Daarnaast hebben ze de grootste parkeerplaats van Sønderborg met in totaal zo'n 600 plekken, waar je de auto de eerste twee uur van je bezoek gratis kunt parkeren. Er zijn ook laadstations in de parkeergarage zodat je je elektrische auto kunt opladen tijdens het shoppen.

Indgangen til Borgen Shopping i Sønderborg

Foto:Borgen Shopping

Is het een dag om lekker in de openlucht te slenteren? Of moet je in Borgen schuilen voor de regen en de wind? Borgen Shopping ligt in het verlengde van het voetgangersgebied van Sønderborg zodat je je dagje winkelen gemakkelijk kunt aanpassen aan het weer. In Sønderborg ben je verzekerd van een volledige winkelervaring, ongeacht weer en wind. Heb je inspiratie nodig voor wat je verder kunt doen in Sønderborg? In Borgen Shopping vind je een onbemand punt voor toeristeninformatie, ontwikkeld in samenwerking met Destination Sønderjylland.  Hier kun je inspiratie vinden voor wat er verder te beleven is in de omgeving en actuele informatie over evenementen en bezienswaardigheden.

Veel meer Sønderjylland...

Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland
Sort Sol med orange himmel bagved
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Paar met fietsen op de binnenplaats van het Kasteel van Sønderborg
Sønderjylland op de fiets
Vandrere på Camino Haderslev Næs
Wandelen in Sønderjylland
Historiecenter Dybbøl Banke - engelsk
Historisch centrum Dybbøl Banke
Kinderen spelen in het testlab van Universe Science Park
Universe Science Park

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch