Paar fietst op een zandweg op Aarø
Far og søn dyster i Beat the Storm i Universe Science Park mens mor og datter hepper

Samen actief in Sønderjylland

Foto:James Cripps&Universe Science Park

Wil je graag actief bezig zijn tijden je vakantie, dan is Sønderjylland de perfecte plek voor jou. Hier vind je tal van activiteiten te land, ter zee en in de lucht. Wil je tevens genieten van de natuur terwijl je actief bezig bent? Dan is er ook daar genoeg gelegenheid voor.

Een actieve vakantie in Sønderjylland betekent kwaliteitstijd, gezelligheid en leuke ervaringen, samen met de mensen waarmee je reist. 

Sønderjylland wordt doorkruist door tal van mooie fiets- en wandelroutes. Er zijn kortere routes die in een dag kunnen worden afgelegd of langere routes die onderweg een overnachting of meer vereisen.

Sønderjylland ligt tussen twee zeeën. Samen met de fjorden, beken en meren is het gebied een paradijs voor vissers - zowel voor de ervaren kustvisser als voor de vader die zijn kinderen voor het eerst meeneemt om te vissen in een van de vele put & take-meren.

Het water op...

De lange kustlijnen en de vele fjorden en beken nodigen uit tot tal van water- en strandactiviteiten. Of je nu van snelheid en avontuur houdt, of op zoek bent naar activiteiten waarbij je volop van de omringende natuur kunt genieten, hier is voor elk wat wils. 

Natuurlijk kunnen we de vele heerlijke zandstranden niet onvermeld laten. Zowel aan de oost- als de westkust vind je mooie stranden met goede zwemmogelijkheden. Bij de oostelijk gelegen kusten zijn de golven niet zo hoog als bij de wilde Noordzee en daarom misschien aantrekkelijker als je met jongere kinderen reist.

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch