Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke

De topattracties van Sønderborg

Foto: Destination Sønderjylland

De topattracties van Sønderborg zijn voor u die het beste dat de omgeving van Sønderborg te bieden heeft wilt ervaren. Met een kaartje voor de topattracties in de hand, krijg je toegang tot attracties die geweldige ervaringen bieden voor zowel kinderen als volwassenen.

Hoe werkt het kaartje?

Het Combi-kaartje heeft alle 4-sterrenattracties van Sønderborg voor één prijs. Als u 2 of meer van de attracties in hetzelfde jaar bezoekt, is het voordeliger om het Combi-kaartje te kopen, dat beschikbaar is voor zowel kinderen als volwassenen.

Het kaartje geeft toegang tot 1 bezoek aan elk van de 4 attracties dit jaar, in de periode van 1 april tot 22 oktober. U bepaalt zelf wanneer en in welke volgorde u de attracties wilt bezoeken.

Een kaartje dat de vrijheid biedt om de geschiedenis vol plezier en spel te verkennen.

Je koopt een kaartje voor de topattracties van Sønderborg op booksonderjylland.dk. U kiest gewoon de datum van vandaag of de datum waarop uw vakantie in Zuid-Jutland begint. Het maakt niet zoveel uit, want het kaartje is geldig voor het hele seizoen 2023.

OPMERKING: kaartjes voor de topattracties van Sønderborg kunnen ALLEEN worden gekocht via de bovenstaande link of bij het toeristen-bureau in Sønderborg en Aabenraa.
 

Hier vind je de vier attracties

Universe Science Park ligt net buiten Nordborg op het eiland Als - ongeveer 30 minuten rijden van het centrum van Sønderborg. In het centrum van Sønderborg vind je kasteel Sønderborg en niet ver daarvandaan (ongeveer 3 km) vind je Historisch centrum Dybbøl Banke en Dybbøl Mølle.

Universe Science Park

Ken je Universe Science Park of is het een beetje onduidelijk wat je eigenlijk in het park kunt ervaren? In onderstaande video ? kun je met een Nederlands gezin mee gaan op hun eerste bezoek, en wat wijzer worden over wat je te wachten staat.

Kinderen spelen in het testlab van Universe Science Park
Foto: Universe Science Park

Veel meer Sønderjylland...

Historiecenter Dybbøl Banke - engelsk
Voel de geschiedenis
Sort Sol i Tøndermarsken
Op ontdekking in de natuur
Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle
Proef de smaak van Sønderjylland
Paar fietst op een zandweg op Aarø
Samen actief
Accommodatie
Tijd voor onthaasten, gezelligheid en muziek op het Tønder Festival
In Sønderjylland gebeurt het

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch