Verder naar inhoud
Forår i Graasten Slotshave

Lente in Sønderjylland

Foto: Kim Toft Jørgensen

Bij een bezoek aan Sønderjylland in de lente is er van alles te doen voor groot en klein, zowel binnen als buiten. De natuur in Sønderjylland is erg mooi wanneer de bloemen en al het groen tevoorschijn beginnen te komen.

De lente staat ook in het teken van allerlei feestdagen in de periode van Pasen tot Pinksteren en voor veel mensen staat deze periode dan ook gelijk aan een aantal vrije dagen met voldoende tijd om naar buiten te gaan en iets te beleven van wat wij te bieden hebben. Wanneer de dagen langer en lichter worden, krijgen we ook zin om weer de natuur in te gaan: te voet of op de fiets, alleen of samen met familie en vrienden.

We hebben ons aanbod onderverdeeld in vier thema's: dagtochten, minivakanties, fietsvakanties en wandelvakanties. Onder elk thema vind je suggesties voor accommodaties, activiteiten en kant-en-klare pakketreizen om te boeken op booksonderjylland.dk. Maar je kunt ook veel inspiratie opdoen voor andere ervaringen, er is dus genoeg om uit te kiezen.
 

Udendørs aktiviteter

Selvom foråret ofte byder på regnvejrsdage, så er der heldigvis også mange dage, hvor solen skinner, temperaturerne stiger og man bare har lyst til at opholde sig udendørs. På sådanne dage byder Sønderjylland på en lang række sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Overnachten en minivakanties

Met alle ervaringen en bezienswaardigheden die we in Sønderjylland hebben, heb je al snel behoefte aan een overnachting of twee. Kijk hieronder eens bij de soorten overnachtingen die het meest gevraagd worden, of bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sønderjylland.

Of wat dacht je van onze kant-en-klare minivakanties? Bij alle verblijven zijn overnachtingen en één of meerdere ervaringen inbegrepen. Als je op zoek bent naar iets anders dan de verblijven die we op deze pagina hebben verzameld, kun je op booksonderjylland.dk een compleet overzicht krijgen van onze weekend- en miniverblijven.

 

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch