Verder naar inhoud
Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Sønderjysk Kagefestival

Foto: Ulrik Pedersen

Je kunt Sønderjylland niet zeggen zonder taart te zeggen of aan de koffietafel van Sønderjylland te denken. We vieren de koffietafel in Sønderjylland met een nieuw en extra zoet festival wanneer het Sønderjysk Kagefestival in Tønder in april 2023 van start gaat.

Als je een zoetekauw bent, kom dan op 29 april 2023 naar Tønder, waar je kunt proberen je door het traditionele Zuid-Jutlandse koffietafel te eten. Probeer heerlijke taarten, koekjes en broodjes

Tijdens het festival vindt je een schat aan activiteiten: je kunt veel meer te weten komen over de geschiedenis achter de Zuid-Jutlandse koffietafel, kijk hoe de jury beslist over het Deense kampioenschap in Brødtort, deelnemen aan wedstrijden, genieten van goede muziek en natuurlijk het proefen van veel heerlijke taarten van bakkers en banketbakkers uit heel Zuid-Jutland.

Book...

Ticket - strippenkaart
Sønderjysk Kagefestival i Tønder
Accommodatie voor festival
Hostrups Hotel

Je kunt online een strippenkaart kopen voor het Sønderjysk Kagefestival in Tønder - Met de strippenkaart krijg je toegang tot de volledige smaakervaring van de "sønderjyske kaffebord" en maak je kennis met zowel cakes als koekjes. Je kunt onder andere lokale favorieten proeven zoals Pomle, Brødtorte en Ingenting.

Als je van verder komt, kun je een bezoek aan het Sønderjysk Kagefestival combineren met een overnachting in Hostrups Hotel dat midden in Tønder ligt. Vanaf het hotel is het niet ver van de activiteiten in het kader van het festival. Bovendien heb je dan ook tijd om wat van de andere dingen te ervaren die Sønderjylland te bieden heeft, zoals Marsk Tower.

Koop vóór 1 maart 2022 een strippenkaart of verblijf en ontvang een receptenboekje met een selectie gebak van de Sønderjysk Kaffebord.

Sønderjysk Kagefestival i Tønder

Foto:Ulrik Pedersen

Meget mere Sønderjylland...

Zuid-Jutse koffietafel
Zuid-Jutse koffietafel
Welsmakende Waddenzee - Schapen op de dijk
Welsmakende Waddenzee
Butcher traditions from Sønderjylland - Als Pølser
Zuid-Jutse slagerstradities
Afslapning, hygge og musik til Tønder Festival
In Sønderjylland gebeurt het

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch