Verder naar inhoud
Udsigt over vandet fra Gaasevig Camping

Gåsevig en Aabenraa City Camping

Foto: Gåsevig Camping

Wij bieden hier de mogelijkheid aan voor overnachting centraal in Sønderjylland met uw eigen caravan, tent of camper. U kunt ook hutten, tenten of hotelkamers huren.

Dit alles wordt opgeleukt met de mogelijkheid van activiteiten in ons eigen centrum (Sportcentrum) met bowling, speeltuin, lasergame, squash.

Strand Camping

Gåsevig Strand Camping ligt halverwege tussen de steden Aabenraa en Haderslev helemaal aan de Lillbælt met een eigen strand en aanlegsteiger.
Hier vindt u een mooie en rustige plek met uitzicht op het water en met de mogelijkheid voor de jongsten om te ravotten in onze mooie speeltuin. 
Hier staat het strand in het centrum en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er ligstoelen en parasols zijn voor gratis gebruik en dan ruimen we het strand periodiek op zodat het er schoon en netjes uitziet.  Als het mooi weer is, verspreidt zich een zuidelijke sfeer over het strand, maar in een rustige omgeving.

Lees meer over Gåsevig Strand Camping

Fortelte og bil med vandet i baggrunden på Gaasevig Camping
Foto: Gåsevig Camping
Gåsevig Camping
Foto: Gåsevig Camping

Stads Camping

Aabenraa City Camping is een kleine gezellige en rustige camping in het zuidelijke deel van Aabenraa. Vanaf hier is het 300 meter naar het strand, 100 meter naar het bos en 1,5 kilometer naar het stadscentrum. We zijn hoog gelegen, dus sommige plaatsen hebben uitzicht op de stad en het water.
De stad Aabenraa heeft een actieve winkelstraat waar de handel in de oude wijken zorgt voor een spannende ervaring en geschiedenis.
Aabenraa City Camping is een camping die is ingericht in gebieden met terrassen en met grote en oude beuken- en eikenbomen, die allemaal helpen om een gezellige sfeer te geven in de verschillende gebieden.

Als u een stad of de attracties van Sønderjylland wilt ervaren, is Aabenraa zeer centraal gelegen in Sønderjylland, dicht bij de snelweg waar rijden naar en vooral door de omgeving aantrekkelijk is. De Deens/Duitse grens ligt ook op slechts 20 minuten afstand en hier kunt u de stad Flensburg beleven en natuurlijk handelen over de grens.

Lees meer over Aabenraa City Camping

Campingvogne på Aabenraa City Camping
Foto: Aabenraa City Camping
Luftfoto af Aabenraa City Camping, byen og fjorden
Foto: Aabenraa City Camping

Hotel

Hotel Fjordlyst ligt in hetzelfde gebied als Aabenraa City Camping. Ons hotel is eerder een hostel geweest, maar we hebben de kamers opgewaardeerd naar hotelstandaard en vandaag is het een 2-sterren ontbijthotel onder regie van Horesta.

Omdat we de gemeenschappelijke keuken van het hostel hebben gehouden, is het mogelijk om je eigen eten of koffie/ thee te zetten, wat bij zoveel andere hotels niet mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de vele fijne eetgelegenheden van de stad, vraag bij de receptie we aanbevelen graag de restaurants in de stad.

In de afgelopen jaren zijn onze kamers voortdurend onderhouden en meubels vervangen, zodat ze er fris en mooi uitzien.

Lees meer over Hotel Fjordlyst

Sportscentrum

Overnachting en verblijf op een van onze vele locaties kunnen gecombineerd worden met activiteiten in ons eigen sport centrum. Als u bij ons verblijft, krijgt u gratis minigolf en speelland tijdens uw verblijf. Daarnaast vind je in het centrum ook Bowling, Lasergame, Squash, speelautomaten, etc.

We bieden bijvoorbeeld een 3-match in minigolf, bowlen en laserspel, zodat familie of vrienden kunnen strijden om te zien wie het beste is. We creëren het kader voor enkele uren actieve gezelligheid.

Lees meer over Sportscentrum

Minigolf i Sportscentrum, Aabenraa
Foto: Sportscentrum, Aabenraa
Foto: Sportscentrum

Veel meer Sønderjylland...

Kamp Frøslevlejren
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland
Natuurcentrum Tønnisgaard
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Familie på stranden med cykler og bål
Familievakantie in Zuid-Denemarken
Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle
Proef de smaak van Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch