Uitzicht over het water vanaf Gaasevig Camping

Gåsevig en Aabenraa City Camping

Foto: Gaasevig Camping

Overnacht centraal in Sønderjylland in je eigen caravan, tent of camper in de stad Aabenraa of aan het strand bij Gåsevig. We verhuren ook hutten, tenten en hotelkamers.

Lees meer en book online

Gåsevig Strand Camping
Uitzicht over het water vanaf Gaasevig Camping
Aabenraa City Camping
Caravans op Aabenraa City Camping
Fjordlyst Hotel
Seng
Sportscentrum
Midgetgolf in het sportcentrum in Aabenraa

Dit alles wordt opgeleukt met de mogelijkheid van activiteiten in ons eigen centrum (Sportcentrum) met bowling, speeltuin, lasergame, squash.

Strand Camping

Gåsevig Strand Camping ligt halverwege tussen de steden Aabenraa en Haderslev helemaal aan de Lillbælt met een eigen strand en aanlegsteiger.
Hier vindt u een mooie en rustige plek met uitzicht op het water en met de mogelijkheid voor de jongsten om te ravotten in onze mooie speeltuin. 
Hier staat het strand in het centrum en daarom hebben we ervoor gezorgd dat er ligstoelen en parasols zijn voor gratis gebruik en dan ruimen we het strand periodiek op zodat het er schoon en netjes uitziet.  Als het mooi weer is, verspreidt zich een zuidelijke sfeer over het strand, maar in een rustige omgeving.

Lees meer over Gåsevig Strand Camping

Fortelte og bil med vandet i baggrunden på Gaasevig Camping
Foto: Gåsevig Camping
Luftfoto over Gåsevig Camping
Foto: Gåsevig Camping

Stads Camping

Aabenraa City Camping is een kleine gezellige en rustige camping in het zuidelijke deel van Aabenraa. Met slechts 300 meter naar het strand, 100 meter naar het bos en 1,5 kilometer naar het stadscentrum is er volop mogelijkheid voor uitjes. De camping ligt op een heuvel, en door de hoge ligging hebben meerdere plaatsen uitzicht over de stad en de zee.
De stad Aabenraa heeft een gezellige winkelstraat waar de handelstandsvereniging het hele jaar door allerlei activiteiten organiseert. In de oude wijken rond de kerk waan je je terug in de tijd. Hier vind je gekleurde huisjes met stokrozen voor de gevels en kinderkopjes op de straten. 
Aabenraa City Camping is in verschillende gebieden ingedeelt, met terrassen en grote oude beuken- en eikenbomen, die allemaal helpen om een gezellige sfeer te geven in de verschillende gebieden.

Door zijn centrale ligging is Aabenraa de ideale plek om de steden en de attracties van Sønderjylland te ontdekken. Aabenraa ligt niet ver van de snelweg en de Deens/Duitse grens ligt op nog geen 20 minuten rijden bij de camping vandaan.

Lees meer over Aabenraa City Camping

Caravans op Aabenraa City Camping
Foto: Aabenraa City Camping
Luftfoto af Aabenraa City Camping, byen og fjorden
Foto: Aabenraa City Camping

Hotel

Hotel Fjordlyst ligt op het terrein van Aabenraa City Camping. Ons hotel is eerder een hostel geweest, maar we hebben de kamers opgewaardeerd naar hotelstandaard en vandaag is het een 2-sterren ontbijthotel onder classificatie van de Horesta.

Omdat we de gemeenschappelijke keuken van het hostel hebben gehouden, is het mogelijk om je eigen eten of koffie/ thee te zetten, wat bij zoveel andere hotels niet mogelijk is. Natuurlijk is het ook mogelijk om gebruik te maken van de vele fijne eetgelegenheden van de stad, vraag bij de receptie we aanbevelen graag de restaurants in de stad.

In de afgelopen jaren zijn onze kamers voortdurend onderhouden en meubels vervangen, zodat ze er fris en mooi uitzien.

Lees meer over Hotel Fjordlyst

Sportscentrum

Overnachting en verblijf op een van onze locaties kunnen gecombineerd worden met activiteiten in ons eigen sport centrum. Als je bij ons verblijft, kun je tijdens je verblijf gratis van de minigolfbaan en de indoor speeltuin van het centrum gebruik maken. Daarnaast vind je in het centrum ook bowling banen, lasergames, squash banen, speelautomaten, etc.

We bieden bijvoorbeeld een 3-kamp in minigolf, bowlen en lasergames, waar familie of vrienden kunnen strijden om te zien wie het beste is. We creëren het kader voor enkele uren actieve gezelligheid.

Lees meer op Sportscentrum

Veel meer Sønderjylland...

Familie ved en kanon på Historiecenter Dybbøl Banke
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland
Sort Sol med orange himmel bagved
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Gezin met fietsen bij een kampvuur op het strand
Familievakantie in Zuid-Denemarken
Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle
Proef de smaak van Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch