Verder naar inhoud

Gammelbro Camping

Foto: Gammelbro Camping

Op Gammelbro Camping ten oosten van Haderslev worden mooie natuur en leuke activiteiten voor het hele gezin gecombineerd.

Gezinsvakantie aan de Kleine Belt

Op Gammelbro kun je een vakantie vol ervaringen houden voor zowel kinderen als volwassenen. De ligging aan de Kleine Belt staat garant voor mooie natuurervaringen. Op warme zomerdagen kan ons mooie badstrand het toneel zijn voor een hele dag spelen en ontspannen, of gewoon voor een baantje in de golven. De kust ten noorden en zuiden van de camping biedt goede wandelmogelijkheden, en het idyllische eiland Årø is een perfecte locatie voor een dagje weg. De wandelroute Camino Haderslev Næs loopt direct langs de camping, en als je de route op Årø volgt, kun je onder andere even langsgaan bij de lokale wijngaard en het mooie kerkje Julekirke.

Een stukje geschiedenis...

Gammelbro is opgericht in 1958 en is al even lang in familiebezit. Tegenwoordig staat de derde generatie van de familie Knudsen aan het roer. In de loop der jaren is het aantal plaatsen en faciliteiten toegenomen, maar de camping heeft altijd zijn identiteit behouden als een rustige en gastvrije plek met een goede sfeer.

In 2019 en 2021 werden we vereerd met de titel van beste camping van Denemarken, gebaseerd op stemmen van onze tevreden gasten.

Activiteiten op Gammelbro

Enkele van onze populairste faciliteiten zijn:

  • Zwembad met glijbanen en pierenbad
  • Een creatief atelier vol ideeën en materialen waarmee zowel kinderen als volwassenen hun fantasie de vrije loop kunnen laten
  • Adventure Minigolf
  • 3 speeltuinen + binnenspeeltuin

Daarnaast hebben we een goed gesorteerde campingwinkel met elke morgen verse broodjes en verder vrijwel alles dat een gezin op vakantie nodig kan hebben. In onze cafetaria kun je je honger stillen en genieten van een ouderwets hoorntje ijs.

We heten je van harte welkom op Gammelbro Camping – waar je vrij kunt zijn!

Veel meer Sønderjylland...

Par med cykler i gården ved Sønderborg Slot
Sønderjylland op de fiets
Vandrere på Camino Haderslev Næs
Wandelen in Sønderjylland
Kamp Frøslevlejren
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland
Natuurcentrum Tønnisgaard
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Familie med cykler ved Dybbøl Mølle
Samen actief
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch