Peter Rødsgaard - chefkok på Alsik

Restaurant Syttende ⭐Michelin

Foto: Alsik Hotel og Spa

Bij Alsik Hotel & Spa doet men er alles aan om gasten een ervaring te bieden die verder gaat dan het gewone. Dat is vooral merkbaar op de 17e verdieping, waar Restaurant Syttende gastronomie van absolute topklasse serveert, met brede internationale erkenning.

Het is niet de eer en de prijzen die Restaurant Syttende drijven – maar de wens om verfijnde, lokale ingrediënten te serveren en de rijke culinaire tradities van Sønderjylland te eren. Dat het restaurant een Michelinster heeft ontvangen, is slechts een extra beloning.

Restaurant Syttende combineert voortreffelijke ingrediënten, smaken en tradities van over de hele wereld met de beste lokale seizoensproducten – vaak biologisch of biodynamisch – in een 17-gangen dinermenu. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd, en vakmanschap en trotse tradities staan centraal. Deze waarden resoneren duidelijk bij de experts van de Michelin-branche.

Hotel Alsik
© Henning Larsen GroupFoto: Viggo Hjort Kohberg
Halv østers mellem to hænder
Foto: Ulrik Pedersen

De anonieme Michelin-inspecteurs, die restaurants onaangekondigd bezoeken, hechten in hun beoordelingen veel waarde aan ingrediënten, vakmanschap, persoonlijkheid en consistentie – criteria waaraan Restaurant Syttende overtuigend voldoet.

De liefde voor de culinaire tradities van Sønderjylland en de wens om de gastronomie van de regio weer in de schijnwerpers te zetten, vormen de fundamenten van de keuken van Restaurant Syttende. Hier draait het om het koesteren van vakmanschap, het eren van streekgerechten en het creëren van een ervaring die gasten blij maakt – zowel lokaal als internationaal.

Veel meer Sønderjylland...

Sønderjysk Kaffebord på Havnbjerg Mølle
Proef de smaak van Sønderjylland
Forskellige spegepølser fra Als Pølser
Zuid-Jutse slagerstradities
Solæg anrettet på salat
Solæg - ingemaakte eieren
Mor og datter handler ved gårdbutik
Boerderijwinkels

Share your moments with us: