Verder naar inhoud
Lobbyen på Hotel Europa

Hotel Europa

Foto: Hotel Europa

Hotel Europa ligt midden in de stad Aabenraa, dicht bij het voetgangersgebied, de jachthaven en het strand.

Al onze kamers zijn modern en smaakvol ingericht met eigen badkamer, toilet, föhn, strijkijzer en strijkplank, flatscreen, kabel-tv, gratis draadloos internet, koffieapparaat en minibar. Bovendien heeft elke kamer een airco.
 
Of je nu kiest om 1, 2 of meer nachten te blijven, het is ons doel dat je terugkomt. Daarom is iedereen die je tegenkomt vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en we doen ons uiterste best om te zorgen dat je je verwend voelt en bij ons weggaat met een zeer goede ervaring op zak – zodat je hopelijk weer terugkomt. Als je in een Tesla of hybrideauto komt, hebben we vier plekken om op te laden.

Restaurant No 10, Hotel Europa

Foto:Hotel Europa

Hotel Europa heeft twee restaurants en een groot overdekt terras. Beide restaurants trakteren op geheel eigen wijze op een culinaire ervaring. In de zomerperiode is het terras open om te genieten van een koel glas wijn, een lekkere maaltijd of een biertje van de tap.

No10:

In Restaurant No10 bieden we zorgvuldig klaargemaakte gerechten met seizoensingrediënten als uitgangspunt en met moderne bereidingsmethoden. Ons restaurant is ruim, maar tegelijkertijd intiem met een gezellige sfeer. Het menu verandert regelmatig en heeft tot vijf gerechten. Je kunt ook iets kiezen van ons à-la-cartemenu. Onze deskundige kelners en serveersters kunnen je helpen om een wijnmenu samen te stellen voor jullie avond. 
 

Fox and Hounds, Aabenraa

Foto:Hotel Europa

Fox And Hounds:

Bij Fox and Hounds kun je ontspannen in een echte Schotse pub.
Hier kun je genieten van ons assortiment bier afkomstig vanuit de hele wereld. Het assortiment bestaat normaal gesproken uit 22 verschillende bieren op tap, meer dan 70 Deense en buitenlandse bieren op fles en 45 verschillende whisky's. We hebben ook een groot aanbod cocktails en longdrinks.

De sfeer is gezellig met kaarsjes en vriendelijke en deskundige medewerkers die weten hoe ze bier moeten schenken. We hebben vaak live muziek en organiseren speciale arrangementen zoals bier- en cocktailproeverijen.

En als je zin hebt in een stevige maaltijd in een ongedwongen omgeving, dan ben je op de juiste plek. 
 

Veel meer Sønderjylland...

Tour de France feltet kommer til Sønderjylland i 2022
De Tour de France in Sønderjylland
Bjergmarathon in Aabenraa
Marathon voor iedereen
Barsø
Barsø - Natuurlijke parel op weg naar de ecologische hemel
Shelter på St. Okseø
De eilanden Okseøerne
Pigtråd ved Frøslevlejren
The Frøslev Camp and the white busses
High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Information

VisitSønderjylland © 2023
Dutch