Lobbyen på Hotel Europa i Aabenraa

Hotel Europa

Foto: Hotel Europa

Hotel Europa ligt midden in de stad Aabenraa, dicht bij het voetgangersgebied, de jachthaven en het strand.

Boek een kamer of tafel in een van onze restaurants

Boek een overnachting bij Hotel Europa
Lobbyen på Hotel Europa i Aabenraa
Reserveer een tafel bij Restaurant No 10
Middag på Restaurant No 10, Hotel Europa
Reserveer een tafel bij Fox and Hounds, Aabenraa
Hamburger van Fox and Hounds, Aabenraa
Reserveer een tafel bij Fox and Hounds, Sønderborg
De bar in Fox and Hounds, Aabenraa

Al onze kamers zijn modern en smaakvol ingericht met eigen badkamer, toilet, föhn, strijkijzer en strijkplank, flatscreen, kabel-tv, gratis draadloos internet, koffieapparaat en minibar. Bovendien heeft elke kamer een airco.
 
Of je nu kiest om 1, 2 of meer nachten te blijven, het is ons doel dat je terugkomt. Daarom is iedereen die je tegenkomt vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en we doen ons uiterste best om te zorgen dat je je verwend voelt en bij ons weggaat met een zeer goede ervaring op zak – zodat je hopelijk weer terugkomt. Als je in een Tesla of hybrideauto komt, hebben we vier plekken om op te laden.

Middag på Restaurant No 10, Hotel Europa
Foto: Hotel Europa
Terrassen på Hotel Europa i Aabenraa
Foto: Hotel Europa

Hotel Europa heeft twee restaurants en een groot overdekt terras. Beide restaurants trakteren op geheel eigen wijze op een culinaire ervaring. In de zomerperiode is het terras open om te genieten van een koel glas wijn, een lekkere maaltijd of een biertje van de tap.

No10:

In Restaurant No10 bieden we zorgvuldig klaargemaakte gerechten met seizoensingrediënten als uitgangspunt en met moderne bereidingsmethoden. Ons restaurant is ruim, maar tegelijkertijd intiem met een gezellige sfeer. Het menu verandert regelmatig en heeft tot vijf gerechten. Je kunt ook iets kiezen van ons à-la-cartemenu. Onze deskundige kelners en serveersters kunnen je helpen om een wijnmenu samen te stellen voor jullie avond. 
 

Drikkevarer på fad - Fox and Hounds i Sønderborg
Foto: Fox and Hounds, Sønderborg
Hamburger bij Fox and Hounds in Sønderborg
Foto: Fox and Hounds, Sønderborg

Fox and Hounds Aabenraa en Sønderborg:

Fox and Hounds Scottish Pubs werd in 1991 in Holstebro opgericht door de Schot Simon Martin. Sindsdien zijn de 2 pubs in Herning en Aabenraa toegevoegd en een vierde zag het levenslicht in Sønderborg in oktober 2015. Elke pub wordt individueel beheerd en heeft zijn eigen karakter. Ze hebben echter allemaal hetzelfde concept, namelijk om spannend kwaliteitsbier en whisky te verkopen aan het volwassen publiek, en zo de bier- en whiskycultuur in Denemarken te helpen promoten.  Dit vraagt om een voorraad van de allerhoogste kwaliteit, en een gevarieerd en voortreffelijk assortiment. Wij hebben een passie voor bier en dit zie je terug in ons brede assortiment. 22 verschillende bieren van de tap, en meer dan 80 verschillende bieren op fles. Allemaal zorgvuldig geselecteerd met als doel om onze gasten te verwennen.

Ons menu komt tot uiting in het feit dat je een gezellige avond moet hebben. Dit kan met ons Full House menu dat 'Sharing is caring' eten is. Je kunt ook genieten van een flammkuchen, verse kabeljauw zoals Fish n 'chips of een heerlijke, sappige burger. Op de kaart vind je ook Schotse gerechten zoals cottage pie en lamsstoofpot.

In het weekend is er livemuziek, en een super gezellig terras, buiten voor de pub, waar je in de zomer van kunt genieten.
Fox and Hounds is van oorsprong een familiebedrijf, wat wordt gesymboliseerd in ons logo, dat een hond en een vos afbeeldt die genieten van elkaars gezelschap voor de open haard in Holstebro.

Fox and Hounds Aabenraa en Sønderborg zijn eigendom van Helle, Alex, en Lasse die nog steeds dagelijks op beide locaties aanwezig is.

Veel meer Sønderjylland...

Kompleks form nr. 1 - kunsthåndværker i Nørreportkvarteret
Kunst in Nørreport
Marathon voor iedereen
Barsø - boot op het strand, met de veerboot op de achtergrond
Barsø - Natuurlijke parel op weg naar de ecologische hemel
Shelter på St. Okseø
De eilanden Okseøerne
Oversigtsbillede i Frøslevlejren i Sønderjylland
Het kamp Frøslevlejren
Kvinde på svævebane i High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch