VisitSønderjylland
Gammelbro Camping

Gammelbro Camping

In Sønderjylland gaan strandleven en camping hand in hand. Je vindt hier heel veel mooie campings dicht bij het water. Een ervan, Gammelbro Camping direct aan het water, is een droom voor iedere kampeerder.

Je bent dicht bij de natuur en de blauwe zee wanneer je een kampeervakantie in Sønderjylland houdt. De rust, het fluiten van de vogels en het kabbelen van de golven zullen iedere natuurliefhebber tevredenstellen, en dat zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten. Want in Sønderjylland zijn luxe en kamperen zeker geen tegenpolen.

Gammelbro Camping ten oosten van Haderslev is een mooi voorbeeld van hoe een camping er anno 2019 uit kan zien. Hier worden gasten al sinds 1958 door dezelfde familie ontvangen voor ontspanning, maar ook voor heel veel activiteiten. En de camping is steeds groter geworden met meer faciliteiten. Met maar liefst 970 plekken biedt Gammelbro plaats aan veel campinggasten die kunnen genieten van het leven op de camping of op ontdekkingstocht kunnen gaan naar alles wat Sønderjylland te bieden heeft.

Gammelbro Camping

Het water is een grote trekpleister van Gammelbro Camping. De camping kijkt uit op Årø en heeft een kindvriendelijk badstrand met fijn zand en rustig water. En even ten noorden van de camping vind je een grote mosselbank en enkele van de beste viswateren van Denemarken. Je kunt hier dus lekker poedelen, maar ook vissen voor het avondeten.

De camping zelf is erg levendig en er is van alles te doen. Gammelbro Camping heeft kinderen van alle leeftijden wat leuks te bieden met een overdekt zwemparadijs, een speelparadijs – zowel binnen als buiten – en een creatief atelier waar je onder begeleiding de kunstenaar in je kunt vinden. Je vindt er allerlei materiaal waar je met de hulp van de creatieve medewerkers van de camping het beste uit kunt halen.

De kleinste kinderen kunnen ook een fijne vakantie houden op deze familiecamping. Dit jaar opent Gammelbro namelijk een ministadje op de speeltuin met onder andere een luilekkerland, ijskraam en postkantoor voor veel uren speelplezier.