Verder naar inhoud
Familie på stranden med cykler og bål

Camp to Go

Foto: Destination Sønderjylland

Sander Janson bezoekt Zuid-Jutland met Camp to Go. In de uitzendingen vloggen de deelnemers over hun belevenissen in o.a. Sønderjylland. Lees meer over de activiteiten en de camping die de familie Reith bezoekt.

Voorproefje

Kun je ook niet wachten tot het zaterdag is, dan vind je hier alvast een voorproefje van het tv-programma 📺 

Klik hier

Welkom in Sønderjylland

Op slechts 600 km van Utrecht ligt Zuid-Jutland, of Sønderjylland in het Deens. Met aan de ene kant de Oostzee en aan de andere kant de Noordzee, ben je altijd in de buurt van een strand. Het landschap aan de kusten verschilt als dag en nacht.  Aan de westkust vind je polders, wad, kwelders, vlaktes, hoge hemels en een weids uitzicht, een Waddeneiland met Noordeuropa’s breedste zandstrand, duinen en een wilde zee. Aan de oostkant, groene heuvels, bossen tot aan het strand, fjorden, kristalhelder water, zandstrandjes, kiezelstrandjes en gezellige havenstadjes.

Activiteiten in Sønderjylland

In de vier programma’s bezoeken de families en stellen zowel de oostkust als de westkust van Zuid-Jutland. Zoals bijvoorbeeld de Marsk Tower, de kleipit van Gram Lergrav en het strand van Rømø. De regio heeft veel te bieden voor zowel gezinnen als stellen en naast de activiteiten en de belevingen van de families en stellen heeft Sønderjylland nog veel meer te bieden. Een overzicht over alle activiteiten en belevingen in Sønderjylland vind je onder aan de pagina.

De campagne is gemaakt met steun van Danmarks Erhvervsfremmebestyrrelse

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch