Publikum til PostNord Danmark Rundt ved Dybbøl Mølle 2016

De beste spots voor de derde etappe van de Tour de France

Foto: Sønderborg Kommune

We geven je de beste tips voor waar je de Tour de France op 3 juli 2022 kunt ervaren. Klik op 'Kaart' voor een overzicht met alle locaties.

Lijst
Kaart
01

De dom van Haderslev

Bij de dom van Haderslev komen de renners over een kort stuk met kasseien, wat altijd een interessant fietsterrein is.

Lees meer
Fotografen er på vej
Foto: Destination Sønderjylland
02

Sdr. Vilstrup

Het deel van de route op de weg Vilstrup Bysvinget van het plaatsnaambord tot waar de renners rechtsaf slaan naar de Havvejen. Hier komen de renners op snelheid omlaag en er is voldoende ruimte voor mensen aan beide kanten van de weg.

Lees meer
Ein Pärchen mit Fahrrädern auf der Brücke am Genner Strand
Foto: Destination Sønderjylland
03

Genner Strand

Bij Genner Strand heb je niet alleen goed uitzicht, maar ook de mogelijkheid om de 'bergsprint' te zien bij Côte de Genner Strand.

Lees meer
Fotografen er på vej
Foto: Destination Sønderjylland
04

Skibbroen in Aabenraa

De renners rijden door Aabenraa over de Skibbroen langs de haven. Dat zal op hoge snelheid gaan, maar er is veel plek voor het publiek en er worden allerlei activiteiten georganiseerd langs de kade.

Lees meer
05

Gråstenvej in Felsted

De gemeente Aabenraa heeft Felsted uitgeroepen tot een van de hotspots in de gemeente voor de Tour de France. Daarom worden rond de etappe in het dorp heel veel activiteiten georganiseerd. De renners komen het dorp binnen via de Møllevej en gaan verder over de rotonde naar de Gråstenvej. Daar zou je de renners goed moeten kunnen zien.

Lees meer
De koninklijke moestuin - luchtfoto
Foto: Destination Sønderjylland
06

Slotsbakken in Gråsten

De renners komen Gråsten binnen over de Felstedvej en op de kruising met de Slotsbakken maken ze een scherpe bocht naar links. Daar is veel ruimte voor publiek en heb je goed zicht op de renners die snelheid maken in de bocht. Combineer de Tour de France eventueel met een bezoek aan de koninklijke moestuin, Den Kongelige Køkkenhave, die daar vlakbij ligt.

Lees meer
07

Dybbøl Banke

Wanneer de renners over de kasseien van Dybbøl Banke moeten, kun je verwachten dat de snelheid wat omlaag moet. Hoewel het vast en zeker nog wat sneller zal gaan dan bij de meesten van ons! Toch zou je de renners daar op dat stuk goed moeten kunnen zien.

Lees meer
08

De kades van Sønderborg

Als je een plekje kunt vinden rond de Koning Christian X-brug in Sønderborg, kun je de renners met wat geluk twee keer zien. Ze komen vanaf Dybbøl over de brug en na een kleine lus komen ze weer langs de Koning Christian X-brug wanneer ze over de Nørre Havnegade rijden.

Lees meer
Fotografen er på vej
Foto: Destination Sønderjylland
09

De finish op de Augustenborg Landevej

Het zal hard gaan, maar daarom willen de meeste liefhebbers juist zien hoe de renners in de Tour de France over de meet komen. Hoe de toegang tot de Augustenborg Landevej wordt geregeld, is nog niet bekend. Zodra we meer weten, zetten we het hier op de site.

Lees meer

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch