Drejby Strand Camping og dæmningen til Kegnæs set fra en drone
Familie ved campingbord på Als

Kamperen in Sønderjylland

Foto:LABAN Stories&LABAN Stories

Het campingleven en natuurervaringen zijn per definitie twee dingen die vaak samengaan. Op een kampeervakantie is het slechts een dun tentdoek of de muur van een caravan die je scheidt van de openlucht, en vanwege de relatief beperkte ruimte van de caravan of tent ben je een groot deel van de tijd buiten. 

Je bent niet ver van de natuur en de blauwe zee wanneer je een kampeervakantie in Sønderjylland houdt. De rust, het fluiten van de vogels en het kabbelen van de golven zullen iedere natuurliefhebber tevredenstellen, en dat zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten. Want in Sønderjylland zijn luxe en kamperen zeker geen tegenpolen. 

In de spotlights!

Bijzondere accommodaties en glamping

Kamperen betekent niet automatisch een oncomfortabel tentje en een hoop gedoe om het op te zetten. Dit soort dingen zijn verleden tijd met de nieuwe trend op gebied van kamperen - "Glamping".

Glamping is een samenstelling van het Engelse "glamorous camping" en springt in op de behoefte dat steeds meer mensen willen kamperen, maar met wat meer luxe dan in een traditionele tent of caravan.

Camper aan het water op Drejby Strand Camping

Camperplaatsen

Foto: Drejby Strand Camping

FAQ...

De campagne is gemaakt met steun van Danmarks Erhvervsfremmebestyrrelse

Dansk Erhvervsfremmestyrelse

 

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch