VisitSønderjylland
Kamperen

Kamperen in Sønderjylland

Het campingleven en natuurervaringen zijn per definitie twee dingen die vaak samengaan. Op een kampeervakantie is het slechts een dun tentdoek of de muur van een caravan die je scheidt van de openlucht, en vanwege de relatief beperkte ruimte van de caravan of tent ben je een groot deel van de tijd buiten. 

Je bent niet ver van de natuur en de blauwe zee wanneer je een kampeervakantie in Sønderjylland houdt. De rust, het fluiten van de vogels en het kabbelen van de golven zullen iedere natuurliefhebber tevredenstellen, en dat zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten. Want in Sønderjylland zijn luxe en kamperen zeker geen tegenpolen. 

In Sønderjylland ben je nooit ver van de dichtstbijzijnde camping. Langs de kust liggen ze haast als parels aan een snoer. Je vindt kleine, eenvoudige campings voor als je een met de natuur wilt zijn, maar ook grote campings met een keur aan activiteiten voor het hele gezin. Klik op de foto's met de rode boekingsknoppen om meer te lezen over de Zuid-Jutse campings die je direct kunt boeken.

Book campingplads og hytter

Campingpladser
Fjordlyst Camping
Campinghytter
Blokhutten op Lærkelunden Camping

FAQ...

Historisch Centrum Dybbøl Banke

Voel de geschiedenis

High Park Sønderjylland

Samen actief

Een stukje Sønderjylland

De smaak van Sønderjylland

Zomer op het Gendarmenpad in Aabenraa en Sønderborg

Voor natuurliefhebbers