Verder naar inhoud
Dronefoto af Drejby Strand Camping med strand og vand på begge sider

Drejby Strand Camping

Foto: Destination Sønderjylland

Drejby Strand Camping ligt helemaal op het zuidelijkste puntje van Als – precies daar waar een dam naar het schiereiland Kegnæs loopt

Zoals de naam al aangeeft, ligt Drejby Strand Camping aan het water met een zandstrand van 500 m. Het zandstrand ligt aan de Oostzee en is relatief ondiep waardoor het zeer kindvriendelijk is.

Het water tussen Als en Kegnæs is dicht bij de dam erg rustig en daardoor perfect voor allerlei outdooractiviteiten. Het wordt door de plaatselijke bewoners wel Lillehavet genoemd, oftewel de kleine zee. Je kunt er onder andere leren surfen op een plek waar je altijd bij de bodem kunt. Andere activiteiten aan de kust zijn zwemmen, wandelen langs de kust en vissen. Je kunt de omringende zee opvaren om onder andere kabeljauw, platvis en zeeforel te vangen.

Autocampere på Drejby Strand Camping
Foto: Destination Sønderjylland
Autocamper med udsigt over vandet på Drejby Strand Camping
Foto: Destination Sønderjylland

De camping zelf biedt in het hoogseizoen ook een aantal activiteiten voor jong en oud. Er is bijvoorbeeld een buitenzwembad met verwarmd water en een grote waterglijbaan. Verder is er voor de kleintjes een kinderbad met glijbaan. Op het activiteitenprogramma staan ook aerobics en watergymnastiek.

Er zijn twee speelterreinen – een speeltuin voor de kleintjes en een groter terrein met multisportveld en springkussen voor grotere kinderen.

En mocht het weer een dag wat regenachtig zijn, er is ook een overdekte speeltuin voor de kleinsten onder ons.

Drejby Strand Camping heeft met zijn vier sterren heerlijk moderne servicegebouwen voor kinderen en volwassenen. Honden zijn van harte welkom – er is zelfs een apart hondenbad.

 

Lees meer over de mogelijkheden op www.drejby.dk.

 

Veel meer Sønderjylland

Natuurcentrum Tønnisgaard
Top 10: Natuurervaringen in Sønderjylland
Kamp Frøslevlejren
Top 10: Historische ervaringen in Sønderjylland
Surfing
Wind- en kitesurfen

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch