Søerne i Hygge Lake

Welkom bij Hygge Lake

Foto: Hygge Lake

Hygge Lake biedt camping voor iedereen die op zoek is naar een pauze van het dagelijks leven met dat beetje extra. Bij ons staat alles in het teken van hygge en is gericht op het creëren van momenten die herinneringen worden. Want dat is wat echt telt in het leven.

We luisteren naar wat je wilt, zorgen voor de juiste portie "hygge" en comfort en bieden vele extra diensten aan die je verblijf nog aangenamer maken. Je bent ook van harte welkom om je hond mee te nemen. Immers, het is de hond die sommige families compleet maakt.

Vakantie voor iedereen

Voor alle familie mensen, individualisten, wereldontdekkers, dromers en natuurliefhebbers onder jullie en voor iedereen die niet in een hokje gestopt wil worden. We hebben Hygge Lake in 2023 geopend en barsten van de nieuwe ideeën. En trouwens, wij houden er ook niet van om in een hokje gestopt te worden.

Hygge Lake is een modern concept dat natuur, welzijn, buitenactiviteiten en nog veel meer combineert, allemaal met één doel: ontspanning van lichaam, ziel en geest. Rustig aan doen is tegenwoordig echt een goed ding. Het credo is niet langer hoger, sneller, verder, maar eerder: pauzeren, loslaten en ontspannen. We hebben dit benut en hebben een vakantie voor iedereen gecreëerd naast een adembenemende achtergrond.

Bezoek onze website
Redningskrans ved Hygge Lake
Boek nu
Skilt med teksten "Kun adgang for campister" ved Hygge Lake
Dronefoto af Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Bådebro i Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

Actief en leuk

We vinden het leuk om een beetje anders te zijn en daarom bieden we alleen activiteiten aan die we ook op kleine, fijne schaal leuk vinden: Of het nu gaat om vissen in onze eigen meer, een BBQ-avond met vrienden rond het kampvuur, ontspannen in een van onze panoramische sauna's met uitzicht op het meer, de kinderen tractor race kijken bij de XXL zandbak, zwemmen bij Hygge Beach, genieten van een rondje kajakken of stand-up paddleboarden en, en, en... de mogelijkheden op ons 40.000 m² groene gebied en 25.000 m² meer zijn bijna eindeloos.

Ontdek meer

Wellness ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Hængekøje ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

In de comfortzone

Onze campinggasten profiteren van onze ruime 100 m² XXL comfortplaatsen en genieten van meer ruimte. Alle comfortplaatsen zijn verhard om een solide basis te garanderen zelfs in geval van regen en hebben hun eigen CEE-stroomaansluiting en wateraansluiting.
We hebben een groot deel van onze comfort- en extra diensten inbegrepen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gemakkelijker en meer ontspannen voor iedereen.

Een ander hoogtepunt zijn onze nieuw gerenoveerde badkamers. Ze zullen je verrassen met hun moderne uitstraling en een vleugje luxe.

Alle informatie over kamperen

Badeværelse på Hygge Lake
Foto: Hygge Lake
Brændeovn og spiseplads ved Hygge Lake
Foto: Hygge Lake

Altijd in contact

We focussen altijd op persoonlijk contact met onze gasten. We zijn blij als jij blij bent en een geweldige en vooral gelukkige tijd bij ons hebt.
We hebben nog veel gepland en naast het uitbreiden van het evenementengebied en een to-go bistro, plannen we ook accommodatie voor overnachtingen. We houden je op de hoogte van deze inspanningen via onze homepage.

Tot slot, een kleine reis...

Sluit je ogen en stel je voor dat je ondergedompeld bent in pittoreske natuur met weiden zover het oog reikt, omringd door mysterieuze bossen en de twee sprankelende meren altijd direct aan je voeten. Het gekabbel van water stil het lawaai van de tijd en een glimlach verspreidt zich over je gezicht - of je het nu leuk vindt of niet. Kun je het voelen?

Boek nu een hygge pauze

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch