Luftfoto af Benniksgaard Hotel med golfbane og Gendarmstien i baggrunden

Benniksgaard Hotel

Foto: Claus Haagensen

Benniksgaard Hotel ligt in Rinkenæs met een fantastisch uitzicht over de Flensburg Fjord en direct aan het Gendarmenpad. Dicht bij Graasten Slot met Den Kongelige Køkkenhave en slechts 10 minuten rijden van de Deens-Duitse grens.

Wij bieden de authentieke sfeer van Sønderjylland in een mooie omgeving vol natuur en geschiedenis. Benniksgaard stamt al uit 1393 toen het landgoed nog een boerderij was.
Met 69 kamers biedt het hotel vele mogelijkheden om aan je behoeften te voldoen.
Als je wat meer luxe wilt, kunnen we onze suite aanbieden met buiten een hottub met uitzicht over de Flensburg Fjord, of een van onze gloednieuwe luxe suites in ons bijgebouw. Alle kamers hebben een heerlijk bed van 180 cm, een bureau, flatscreen-tv en gratis wifi.
Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte en je auto opladen bij laadpalen van Eon (snellader) en Clever.

En wat dacht je van een ronde golfen voor een actieve vakantie? Benniksgaard heeft een golfbaan in de voortuin. Je kunt ook genieten van een goed ontbijt en het uitzicht vanaf ons terras.

In het gezellige restaurant Pejsestuen kun je je laten verwennen met een lekker driegangenmenu of à la carte dineren.

Ga voor meer informatie over Benniksgaard Hotel naar onze website.

Hotel 6400 set udefra med terrasse
Foto: Hotel 6400
Værelse på Hotel 6400
Foto: Hotel 6400

Hotel 6400

Hotel 6400 is een driesterrenhotel zonder sleutels aan de rand van Sønderborg, dicht bij het bos en het strand, maar op slechts 1,5 km van het bruisende centrum van Sønderborg. 

Hotel 6400 heeft 48 moderne tweepersoonskamers verdeeld in drie verschillende categorieën. 

Alle kamers hebben een eigen toilet en badkamer, wifi en tv. De Comfort- en Comfort Plus-kamers zijn heerlijk moderne kamers, en de Comfort Plus-kamers hebben toegang tot een terras op het westen.

Ga voor meer informatie over Hotel 6400 naar onze website.

Danhostel Sønderborg City

Gelegen in een prachtige groene omgeving met fantastische ervaringen om de hoek. Op korte afstand van het voetgangersgebied en Sønderborg Slot.
Een modern hostel met onlangs gerenoveerde standaardkamers en tien nieuwe luxe Hostel Suites. Danhostel Sønderborg City is ook geschikt voor grotere groepen.

Op het terrein van de jeugdherberg kun je barbecueën en voetballen. En mocht het gaan regenen kun je in plaats daarvan binnen tafeltennis, airhockey en tafelvoetbal spelen.

Bij Danhostel Sønderborg City voel je je snel thuis!

Ga voor meer informatie over Danhostel Sønderborg City naar onze website.

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2024
Dutch