VisitSønderjylland
Acture Park

Acture Park

Zorg voor wat actie tijdens je vakantie! In het gebied rond Haderslev vind je een groot aantal activiteiten die een combinatie bieden van veel actie en mooie natuur. Het heet ACTURE PARK – een samentrekking van action en nature – en het heeft iedereen wat te bieden.

Neem je fiets mee om de ruige MTB-paden te verkennen die door het hertenkamp lopen en kijk of je edelherten en damherten kunt spotten. Als je behoefte hebt aan een pauze kun je even uitrusten en een slok nemen van het ijzerhoudende bronwater van Sophies Kilde voordat je verder op avontuur gaat in het bos.

Leef je voor snelheid? Dan kun je flink wat actie en zweet op het voorhoofd verwachten op de langste buitenkartbaan van Denemarken, of neem een kijkje op een militaire werkplaats om een F16 van dichtbij te zien. Als je altijd op zoek bent naar een adrenalinekick, maak je een tocht door de boomtoppen en zorg je voor kriebels in je buik wanneer je met de kabelbaan omlaag zeilt in het klimpark. StreetDome is het mekka van de straatsport en is een bezoek waard voor het hele gezin waarbij iedereen kan leren surfen op beton.

Als je dol bent op water kun je zwemen en duiken aan de stranden en in de meren. Heb je geen zin om nat te worden? Ga dan kanoën of probeer je evenwicht te bewaren bij het suppen. Er zijn natte activiteiten voor alle leeftijden.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een familie-uitje, iets leuks met vrienden, teambuilding met collega’s of gewoon naar je volgende adrenalinekick, je vindt het hier. 

Geef gas en beleef samen iets onvergetelijks in ACTURE PARK.