VisitSønderjylland
Restaurant Knapp

Restaurant Knapp

Hier vind je zowel op een zomeravond als in de donkere winter een speciale rust terwijl het dagelijks leven even verdwijnt ten gunste van de Zuid-Jutse gastvrijheid en het lekkere eten.

Wanneer je deze oude uitspanning binnengaat, treedt je een andere wereld binnen – een wereld van de goede oude tijd, waar de kamers op hun eigen subtiele manier de geschiedenis van Sønderjylland weerspiegelen. Er is ruimte voor zowel stille momenten als feestelijke gelegenheden, waarvan je kunt genieten in de kamers met kroonluchters, witte tafellakens en mooie kachels.

Ook het eten wordt niet veel beter dan hier. Daar zorgt chef-kok Steen Handler voor, die met zijn Duitse achtergrond, zijn liefde voor Sønderjylland en zijn Franse kooktradities het beste van verschillende werelden samenbrengt.

Restaurant Knapp

Met haantjes uit Gråsten, hammen uit Aabenraa en varkensvlees uit Krusmølle laat Knapp zien wat Sønderjylland te bieden heeft, en met zijn Franse kooktechnieken haalt hij daar het beste uit.

Bij Knapp staan de Zuid-Jutse klassiekers op het lunchmenu, terwijl je ’s avonds verleid wordt met à-la-cartegerechten en uitgebreide gourmetmenu’s. En de koks serveren de Zuid-Jutse ingrediënten en gerechten niet alleen volledig klassiek, maar ook met een verrassende twist die de toekomst van de Zuid-Jutse keuken laat zien.