Verder naar inhoud

Hotel en Restaurant Fakkelgaarden

Foto: Hotel en Restaurant Fakkelgaarden

De zomeravond is nog jong en de duisternis is nog niet ingetreden. Vanuit het ronde gebouw heb je een prachtig uitzicht over de Flensburger Fjord, waar kajakkers en een paar pleziervaartuigen voorbij glijden.

Book online...

Gourmetophold
Hotel en Restaurant Fakkelgaarden
Køb gavekort
Hotel en Restaurant Fakkelgaarden

Dit is Restaurant Fakkelgaarden in de plaats Kollund niet ver van de grens tussen Denemarken en Duitsland.

De komende uren zullen we ontdekken of de kwaliteit van het eten net zo goed is als het uitzicht. Het ene mooi opgemaakte en bijzonder goed smakende gerecht na het andere wordt binnengedragen om lekker van te genieten.

Fakkelgaarden heeft een concept waarbij ieder gerecht een eenheidsprijs heeft, zo kun je gewoon een aantal van de lekkernijen proeven. Onder leiding van chef-kok Esben Krogh worden gerechten geserveerd die zijn geïnspireerd op zowel de plaatselijke als de Franse keuken. De aandacht gaat uit naar lokale ingrediënten van hoge kwaliteit en de menukaart wisselt in de loop van het jaar om ruimte te bieden aan de beste producten van het seizoen.

Foto:Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Sinds de opening in 1992 heeft Restaurant Fakkelgaarden veel lovende recensies gekregen. Het wordt dan ook gezien als een van de allerbeste restaurants van Sønderjylland. Het restaurant zelf zit in een ronde toren die deel uitmaakt van het complex van Fakkelgaarden.

Foto:Hotel og Restaurant Fakkelgaarden

Vanaf het water zijn de karakteristieke gele gebouwen met de rode daken van verre te zien. Fakkelgaarden heeft ook een hotel met 26 kamers en suites. Volgens chef-kok Esben Krogh vormt het restaurant echter de spil van het bedrijf. “Mensen komen hier meestal om in het restaurant te eten en doen er dan gelijk een overnachting bij, zodat ze geen taxi hoeven te nemen na een diner met lekker eten en goede wijn.”

Veel meer Sønderjylland...

Hotel en Restaurant Fakkelgaarden
Restaurants in Sønderjylland
Zuid-Jutse koffietafel
Zuid-Jutse koffietafel
Welsmakende Waddenzee - Schapen op de dijk
Welsmakende Waddenzee
Butcher traditions from Sønderjylland - Als Pølser
Zuid-Jutse slagerstradities
Solæg
Solæg - ingemaakte eieren

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

Informatie

VisitSønderjylland © 2023
Dutch