Verder naar inhoud
Feriehytte på Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup

Foto: Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup heeft iedereen wat te bieden, van groot tot klein. En dankzij de ligging is het een perfect uitgangspunt voor een actieve familievakantie.

Book online...

Feriehytter
Feriehytte på Danhostel Sønderborg Vollerup
Værelser
Værelse på Danhostel Sønderborg Vollerup
Universe ophold
Testlab i Universe Science Park
Minigolf og legeplads
Minigolf på Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup ligt op slechts 6 minuten van het centrum van Sønderborg – in een groene oase tussen rietgedekte huizen en grazende koeien. Ons complex bestaat uit meerdere gebouwen en blokhutten verspreid over een oppervlak van 2,5 hectare, er is dus meer dan genoeg ruimte om je uit te leven.

Het groene terrein is verdeeld in thema's. Er is een kinderboerderij met veel verschillende vogels en tamme dieren. Je kunt er onder andere neusberen, geiten, cavia’s, konijnen en hun jonkies aaien.

In de speeltuin vind je alles van kabelbanen en trampolines tot een hydraulische wip en wipkippen. Als je houdt van sport en spel kun je je uitleven op onze sportvelden, en in de tuin met vuurplaats kun je buiten eten bereiden en er in de openlucht van genieten. De minigolfbaan heeft 12 holes en als je niet bij Danhostel overnacht, kun je voor slechts DKK 40 per persoon gebruikmaken van de minigolfbaan en speeltuin.

Verspreid over het terrein van 2,5 hectare vind je verschillende overnachtingsmogelijkheden: kamers in allerlei groottes, gezinskamers, blokhutten, kamers voor gehandicapten en kamers met eigen uitgang naar de tuin. Vanwege deze grote diversiteit vind je gemakkelijk de overnachting die bij jou past. De kamers worden doorlopend gerenoveerd en in meerdere kamers is Genvex-ventilatie aanwezig.

We werken actief met de duurzame ontwikkelingsdoelen – we zijn afgestapt van plastic op weg naar duurzaamheid en we hebben warmtepompen geïnstalleerd in onze gebouwen. In de tuin werken we aan biodiversiteit en een deel van de tuin is een wilde tuin met insectenhotels.

Kijk hier hoe we werken met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN https://www.danhostel-sonderborg-vollerup.dk/verdensmal.html

 

Værelse på Danhostel Sønderborg Vollerup

Foto:Danhostel Sønderborg Vollerup

Door de ligging zijn er goede mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. Je bent hier niet ver van Sønderborg Golfbane, het Gendarmenpad en vele andere wandelpaden, de bekroonde fietsroute Østersøruten en goede vislocaties langs de kust.

Veel meer Sønderjylland...

Testlab i Universe Science Park
Universe Science Park
Historiecenter Dybbøl Banke - engelsk
Historisch centrum Dybbøl Banke
Kanon bij Sønderborg Kasteel
Sønderborg Slot
Vandring i efteråret på Gendarmstien
Het Gendarmenpad
Cyklende familie
Sønderjylland op de fiets
Julie og Signe vandrer på Marskstien
Wandelen in Sønderjylland

Share your moments with us:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Dutch