VisitSønderjylland
Sandskær Strandcamping

Sandskær Strandcamping

Sandskaer Strandcamping op Løjt Land heeft zich op glamping gestort.

Kamperen betekent niet automatisch een oncomfortabel tentje en een hoop gedoe om het op te zetten. Dit soort dingen zijn verleden tijd met de nieuwe trend op gebied van kamperen - "Glamping".

Glamping is een samenstelling van het Engelse "glamorous camping" en springt in op de behoefte dat steeds meer mensen willen kamperen, maar met wat meer luxe dan in een traditionele tent of caravan.

Sandskaer Strandcamping is op deze wens ingesprongen. De camping ligt op Løjt Land ten noorden van Aabenraa in het oostelijke deel van Sønderjylland. 

Sandskær Strandcamping

Line en Jesper Meldgaard Langschwager, die de camping sinds 2016 beheren, hebben twee luxe tenten aangeschaft.

Elke tent heeft een oppervlakte van 25 m2, is volledig ingericht en heeft twee slaapvertrekken met comfortabele stapelbedden. In de tent staat ook een koelkast en vriezer. Als de gasten aankomen staat de tent bovendien al, zodat ze de tent niet op hoeven zetten.

Volgens campingeigenaar Jesper Meldgaard Langschwager zijn de twee luxe tenten een groot succes.
 

Sandskær Strandcamping

“De tenten waren de hele zomer verhuurd en daarom hebben we voor 2018 extra tenten aangeschaft. Mijn vrouw en ik houden ook van een fijn bed en een beetje extra comfort als we op vakantie zijn en dat geldt ook voor onze gasten", aldus de campingeigenaar. 

Sandskaer Strandcamping heeft naast de luxe tenten een winkel en twee speeltuinen. De camping ligt aan het water, heeft een eigen zandstrand en is omgeven door prachtig natuurschoon.

Bijna alle kampeerplekken kijken uit over het water. In de directe omgeving van de camping zijn veel spannende activiteiten te ondernemen.